حوزه علميه الزهرا سلام الله عليها کرج
مدرسه علمیه الزهرا(سلام الله علیها)
مدرسه علمیه الزهرا(سلام الله علیها)
پنجشنبه 04/04/05
شهید زندگی کنی،
شهید میشی…🤍
تقدیم به شهید حاجی زاده عزیزمون✨
اثر طلبه هنرمند خانم زهرا تشیعی از مدرسه علمیه الزهرا سلام الله علیها کرج
@zahra_tashayoei_art
سه شنبه 04/04/03
بسم الله الرحمن الرحیم
با قلبی آکنده از اندوه و خشم، مدرسه علمیه الزهرا سلام الله علیها کرج، جنایت هولناک بمباران ۲ تیر ۱۴۰۴ شهر کرج و شهادت و مجروح شدن جمعی از مردم بیگناه و خواهران و برادران پاسدار و بسیجی را به شدت محکوم میکند.
این حمله وحشیانه که شواهد و قرائن حاکی از دخالت مستقیم رژیمهای جنایتکار آمریکا و اسرائیل در آن است، نقض آشکار حقوق بشر و قوانین بینالمللی بوده و نشان دهنده دشمنی عمیق این رژیمها با ملت ایران و اسلام است.
رژیمهای آمریکا و اسرائیل که همواره با رویکردی خصمانه و تروریستی، سعی در برهم زدن امنیت و ثبات منطقه داشتهاند، با این اقدام شنیع، بار دیگر ماهیت پلید خود را به جهانیان نمایان کردند.
حوزه علمیه الزهرا سلامالله علیها کرج ضمن عرض تسلیت به محضر حضرت ولی عصر (عج)، خانوادههای معظم شهدا و مجروحین، از جامعه بینالمللی، سازمانهای حقوق بشری و نهادهای مدنی میخواهیم تا با محکوم کردن این اقدام تروریستی، از حقوق ملت ایران دفاع کرده و رژیمهای آمریکا و اسرائیل را به پاسخگویی در برابر این جنایات وادار کنند.
بدانند که ملت ایران با اتکا به ایمان، وحدت و رهبری فرزانه، در برابر توطئههای دشمنان ایستاده و با قدرت به پیش خواهد رفت.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
چهارشنبه 01/06/02
?عنوان مقاله:
جایگاه زینت وتجمل درسبک زندگی اسلامی
?نام طلبه: زهرا عاشوري
چكيده:
در سبک زندگی معرفی شده از سوی اسلام، نگاه ویژه ای به زینت و تجمل داشت و نه تنها گرایش انسان به زیبایی را انکار و نادیده نمی گرفت، بلکه با فرض آن، حدودی برای زینت و تجمل قائل بود. هدف این مقاله به بررسی مبحث زینت و تجمل در قرآن و روایات اهل بیت علیهم السلام با توجه به اشاراتی که در این کتاب آسمانی در این زمینه بیان شده است، می پردازد. اهمیت و ضرورتی که این مقاله دارد در رابطه با عده ای است که در پدیده زینت و تجمل یا راه افراط پیمودند و یا به افراط کشیده شده اند اما اسلام راه میانه را برگزیده است. از همین روست که چه در قرآن و چه در توصیه های تربیتی به زینت و تجمل نگاه ویژه ای داشته اند و نه تنها به انکار و نادیده انگاشتن گرایش زیبا خواه انسان نپرداخته اند بلکه با مفروض دانستن آن، به ارائه محدوده ای برای زینت و تجمل گرایی اقدام نموده اند. در نهایت می توان گفت که قرآن کریم در وهله اول هر گونه منع زینت و تجمل را به وضوح مردود می داند. پژوهش حاضر با روش کتابخانه ای و با استفاده از منابع کتابخانه ای، مقالات منتشر شده و استفاده از نرم افزارهای قرآنی جمع آوری شده است.
❌ برای مطالعه متن کامل مقاله، میتوانید به واحد پژوهش حوزه الزهرا سلام الله عليها مراجعه نمایید.