حوزه علميه الزهرا سلام الله عليها کرج
مدرسه علمیه الزهرا(سلام الله علیها)
مدرسه علمیه الزهرا(سلام الله علیها)
اسنك گوشت
مواد لازم براي خمير:
تخم مرغ دو عدد
ادویه( آویشن، پودر سیر و نمک)
بکینگ پودر یک ق م
یک استکان آب
روغن نصف استکان
آرد یک پیمانه
مواد میانی هم دلخواهه( مثلا مايه ماكاروني)
مواد خمير رو با هم مخلوط مي كنيم. در هر يك از شبكه هاي ساندويچ ساز يك قاشق خمير مي ريزيم سپس روي خمير مواد گوشتي رو ميريزيم و بعد كمي رويشان خمير ميريزيم كه مواد گوشتي را پنهان كند. (دقت كنيد خمير زياد نشود چون بكينگ پودر دارد)
زمان پخت: 5 دقيقه
نكته: اگر ساندويچ ساز نداريد در فر يا تابه مي شود.
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط حوزه علميه الزهرا سلام الله عليها کرج در 1401/06/01 ساعت 11:00:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |